Герої у фільмах часто закохують в себе мільйони фанаток. Однак в житті ці хлопці не завжди настільки привабливі. Вони - звичайні люди, які люблять своїх дітей та полюбляють одягати лахміття.
Подивіться на своїх улюблених зірок-чоловіків та їх перевтілення з супергероїв та мачо на звичайних домосідів, - передає Telegraf.

Американський актор гавайського походження Джейсон Момоа часто грає в кіно чоловіків зі страшним поглядом і суворим обличчям. айбільшу славу актор отримав за роль у популярному серіалі "Гра престолів" та роль головного героя в "Аквамені". Але в реальному житті Джейсон Момоа є повною протилежністю свого екранного втілення. У цьому ви можете переконатися за кумедними фото, які час від часу з'являються в соцмережах.

Жінки просто закохалися в ірландського актора Джеймі Дорнана після його ролі мільйонера-красеня в екранізації еротичного роману "П'ятдесят відтінків сірого". Це один з небагатьох людей, які не користуються соціальними мережами і намагаються закрити своє особисте життя від інших людей. Джеймі пояснює своє ставлення так: чим більш відкритими є людина, тим більш активні його ненависники. Він каже, що немає нічого веселішогов житті, як нього-бути батьком. Судячи з фото, це в нього дійсно добре виходить.

Том Харді виглядає, як хлопець, який постійно ходить по лезу бритви. Але з тих пір, як у нього з'явилася власна родина, він сильно змінився. І тепер ви можете побачити його в його звичному образі тільки на екрані.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Роль Папи Римського у фільмі "Молодий Папа" лише підкреслює чарівність і привабливість британського актора Джуда Лоу. Зараз йому 46 років, і кожен раз, коли він з'являється на кіноекрані у серіалі або театральному шоу, жінки просто мліють від задоволення, дивлячись на красеня. У реальному житті Джуд теж користується популярністю. Незважаючи на те, що у нього 5 дітей від різних жінок, він залишається холостяком і весь час працює.

Незважаючи на те, що Джейка називають найкрасивішим чоловіком на планеті, він все ще холостяк, ймовірно, самий привабливий серед голлівудських зірок. Йому 38 років, він ніколи не був одружений, і в нього немає дітей. Але він є хрещеним батьком для Хіта Леджера (Heath Ledger) і дитини Мішель Вільямс (Michelle Williams). Нещодавно він знявся в рекламі Calvin Klein, де зіграв роль чудового батька, з любов'ю дивиться на свою маленьку доньку і обіймає свою прекрасну дружину.

На екрані Том Хіддлстон виглядає і веде себе як справжній аристократ, і його кілька разів називали найсексуальнішим чоловіком у кіноіндустрії. Його стосунки зі знаменитої Тейлор Свіфт (Taylor Swift) закінчилися багато років тому, і з тих пір ніхто практичного нічого не знає про його особисте життя, він його ретельно ховає від громадськості. Том називає себе вірним феміністом та не шкодує грошей на благодійність.

Нагадаємо, голлівудські зірки розкрили свої справжін імена, які більшості з них не подобаються.

Як повідомляв портал Знай.ua, з нагоди дня пам'яті Курта Кобейна шанувальникам показали архівні відео.

Також Знай.ua писав про те, що Наталя Могилевська проміняла Яму на бородатого красеня.