Відома українська гумористка, акторка студії "Квартал 95" порадувала шанувальників новими фото, на якому позує в білій сорочці з розстебнутими ґудзиками в досить інтимній зоні.

Фанати звернули особливу увагу на відсутність білизни під одягом акторки. Відомо, що новий знімок Олена Кравець виклала в Instagram.

"Все найкраще, що є в жінці - поєднання ніжності, краси, і вабливого соковитого тіла", "Що можу сказати - як старе вино з кожним роком смачніше", "Чарівна!", "Трохи одкровення!", - написали шанувальники в мережі.

Варто нагадати, що нарешті стало відомо, хто займе місце відомого українського шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського в студії "Квартал 95". Так як Володимир Зеленський бореться за місце президента України і, за попередніми даними, лідирує за кількістю бажаючих за нього проголосувати, головним героєм студії "Квартал 95" запропонували стати Денису Манжосову.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Зазначимо, що Манжосов припинив співпрацювати зі студією в 2013 році. Українські ЗМІ, посилаючись на джерело в "Квартал 95", пишуть, що він неодноразово хотів повернутися в проект, однак колектив був проти такого перебігу подій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома артистка студії "Квартал 95" Олена Кравець виклала на своїй сторінці в Instagram селфі з сімейного архіву, де вона позує в білій футболці з цікавим написом на грудях під час відпочинку зі своїми дітьми. Акторка підписала знімок:

"На відпочинку з дітками. Сьогодні дві людини попросили таку ж футболку)) @olga_royenko, спасибі, я не вилажу з неї!)".

Варто зазначити, що Кравець є багатодітною матір'ю – вона перебуває у шлюбі з Сергієм Кравцем і виховує трьох дітей. Старшу доньку звати Марія, а двійнята Ваня і Катя, причому їх обличчя знаменитість ретельно приховує від сторонніх поглядів.

Нагадаємо, "Я не вилажу з неї": Кравець зачарувала шанувальників архівних знімком.

Як повідомляв Знай.uа інтимні фото Олени Кравець з Кварталу 95 з'явилися в мережі: усе через дітей.

Також Знай.uа писав, Кравець з "Квартал 95" розкрила секрети виховання дітей: вчуся по-новому дивитися.