Рано чи пізно улюблені шоу та телепрограми зазнають змін. Скоро кардинальні зміни відбудуться на кулінарному шоу "МайстерШеф". Його покине одна з суддів - Тетяна Литвинова.

Пр це сама Тетяна розповіла в Instagram

"Ось і прийшов час написати його... цей пост.

6 років, 9 сезонів "МастерШеф", 2 сезону "МастерШеф Діти", 1 сезон "МастерШеф Підлітки", фільм "Моя правда" про мене, сотні передач "Все буде добре" і "Все буде смачно", улюблені команди і колеги, сотні учасників Проектів, мільйони глядачів і не тільки на території України, з якими зріднилися і стали справжніми друзями. А ще, це 280 днів в Році або 3360 знімальних годин, плюс 5040 годин в дорозі в павільйони. Це час мого життя, яке було проведено натхненно і з ентузіазмом!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

І це, як ви зрозуміли, пост про те, що я не буду суддею на "Майстер Шеф 9". "Все Буде Добре" і "Все Буде Смачно" закрили. Мій контракт з СТБ закінчився і Ми вирішили його не продовжувати. Час іде, змінюються умови, люди і можливості залишаються Дякую всім причетним до мого професійного зростання на цьому непростому і дуже цікавому шляху", - прокомуентувала своє рішення у пості Литвинова.

Тетяна Литвинова

Також Тетяна додала, що не варто надто засмучуватися, адже вона приготувала шанувальникам новий сюрприз.

"Тепер у мене з'явилося багато часу для створення власних проектів, - це прекрасні ідеї, які прагнуть назовні і вимагають реалізації. Я виношувала їх довго і натхненно", - розповіла вона про плани на найближче майбутнє.

судді проекту

Тепер перед глядачами постала нова задача - розгадати, хто ж займе місце на проекті "МайстерШеф" замість зіркової судді.

Нагадаємо, зірка "МайстерШеф" Єлизавета Глінська поділилась рецептом ідеальної паски.

Як повідомляв портал Знай.ua, на свіжому випуску шоу "МайстерШеф" дві команди повинні здивувати їх своїми десертами.

Також Знай.ua писав про те, що українських школярів чекає "їстівна реформа".