Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Нещодавно знаменитість їздила на відпочинок до США разом зі своїм чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським. Так, артистка виставляла масу відвертих знімків в бікіні, за що і нарвалася на критику деяких коментаторів. Втім, Слава вирішила не сумувати і додала ще один кадр, позуючи вже в сукні з глибоким декольте і знову засвітивши розкішні груди.

"На злобу дня 😂 Для тих, хто ще не виговорився , прошу до столу 😂", - пожартувала Камінська. Фолловери взялися коментувати: "Слава ти прекрасна, не тримай зла на ідіотів ❤️", "Ну що тут скажеш!? Ви, Слава, як рафаелло!😂😜👌 Замість тисячі слів!", "Дуже красива🌷🌷🌷🔥", "Злі жінки заздрять, адже у них таких цицьок немає! 😂", "Та класна! Класна! То заздрять всі)🙈🙊", "Такі фото - це мотиватор підняти одне місце і почати займатися! 💪🏻🔥".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще