Олександр Панкратов-Чорний - російський актор кінорежисер. Заслужений артист Росії влаштував дебош на борту літака перед вильотом з Барнаула в Москву. Один з пасажирів зняв інцидент на відео. Актор докладно пояснив скандальну ситуацію і на завершення навіть вибачився, але це вже не допомогло.

"В бізнес-класі сто грам горілки попросив. А мені сказали, що я адекватно себе веду, що я п’яниця і алкоголік і просять затримати літак. Я прошу у вас пробачення. Він збирає підписи пасажирів, які підтвердять, що Панкратов-Чорний був у неадекватному стані", - гнівно на відео розповів про ситуацію відомий актор.

За його витівку рейс довелося затримати. Актора зі скандалом зняли з борту, незважаючи на те, що він приніс свої щирі вибачення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Вибачте мене, Христа ради, якщо я винен. Я відлітаю зі своєї батьківщини, з Алтаю до москви, потім - в Україну - в Донецьк", - розгублено уточнив актор.

Олександр Панкратов-Чорний розповів, що вважає ситуацію зі зняттям його з рейсу провокацією.

"Так, мене зняли з рейсу, причому абсолютно тверезої людини. Я пройшов контроль, все пройшов. Сиджу в бізнес-класі, підходить стюардеса, прийняла замовлення: 100 грам горілочки, води без газу і салатик. Підходить молодий чоловік (теж стюард, явно блакитний) і починає говорити: "Ви неадекватно себе поводити". Я кажу: "Як, у чому неадекватно? Абсолютно тверезий!" Я вийшов до пасажирів, відкрив шторку і кажу: "Любі пасажири, ну на мене подивіться, я що, неадекватний?" Потім викликали поліцію — мене вивели з літака. Я відмовився підписувати протокол. Вони викликали відразу двох свідків (мені здається, теж замовні). Я сиджу, я взагалі нічого не розумію! Це, ну смішно! Це продумана провокація!", - вкрай обурений артист.

Нагадаємо, Собчак розгнівала Галкіна версією пожежі в Нотр-Дам-де-Парі: у всьому винен Мухаммед.

Раніше "Знай.uа" писав, що чоловік Собчак зробив серйозне визнання з приводу сексуальної орієнтації.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що один натяк на Пугачову пробудив у Кіркорові "звіра": брудна лайка полилася, як дощ.

Поки артист спілкувався з журналістками, незнайомий чоловік втрутився в розмову і почав докучати йому прикрими питаннями. Під прицілом камер Філіп Кіркоров не відразу відреагував на наполегливого залицяльника. Поп-король довгий час тримав себе в руках, але було помітно, що він втрачає терпіння. На підвищених тонах Кіркоров попросив не заважати йому розмовляти і не чіплятися і дурними питаннями на зразок "де Алла".