Наполегливість фаната довела поп-короля Філіпа Кіркорова до сказу, він не зміг стримати емоцій і вилаявся публічно.

Поки артист спілкувався з журналістками, незнайомий чоловік втрутився у розмову і почав дошкуляти його питаннями. Під прицілом камер Філіп Кіркоров не відразу відреагував на наполегливого залицяльника. Поп-король довгий час тримав себе в руках, але було помітно, що він втрачає терпіння. На підвищених тонах Кіркоров попросив не заважати йому розмовляти.

"Філіп, де Алла?" – не вгамовувався провокатор.

У результаті Філіп Бедросович не витримав і перейшов на мат, відповівши незнайомцеві в риму.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Через 70-річний ювілей Алли Пугачової Кіркорову постійно доводиться відповідати на питання про неї. Артист змушений згадувати про крах його шлюбу з Примадонною. Співакові навіть довелося видати деякі секрети: артистка виявляється була від нього вагітна, але малюк так і не народився, на жаль, трапився викидень.

Варто зазначити, що журналісти та шанувальники часто розбурхують в артиста справжні емоції. Нещодавно в ефірі шведського ТБ, Філіп Кіркоров послав в пішу еротичну подорож людей, що заважали йому давати інтерв'ю. А після вибухнув нецензурною лайкою в особистому мікроблозі. Передплатники розкритикували артиста за надмірну любов до вбрання від Dolce & Gabbana.

Нагадаємо, не відмовляла нікому: мережа обговорює відпочинок Пугачової на запорізькому курорті.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російський співак Сергій Челобанов розповів подробиці свого особистого життя в той період, коли він жив разом зі співачкою російської естради Аллою Пугачовою.

Також "Знай.uа" писав, що легендарна радянська співачка й зірка російського шоу-бізнесу Алла Пугачова здивувала своїх шанувальників новим визнанням з приводу колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова.