В мережі опублікували старе фото Алли Пугачової, на якому вона зображена під час відпочинку на запорізькому курорті. Як стало відомо, знімок зроблений у далекому 1986 році у Кирилівці на базі відпочинку "Меліоратор". В той момент Алла Борисівна відпочивала разом з Володимиром Кузьміним.

Знімком поділилася одна з прихильниць Алли Борисівни, яка довго зберігала фотографію в домашньому архіві. Як розповіли очевидці, в той день знаменитість не відмовляла бажаючим у спільному фото і з задоволенням позувала для численних знімків.

Варто нагадати, що Гостелерадіофонд виклав в мережу кліп Алли Пугачової на пісню "Айсберг", який заборонили до показу в 1984 році. У ньому Пугачова постає перед глядачами в дорогий шубі, а хтось, чиє обличчя глядач довгий час не бачить, тягне її на санях. Багаторазово в ході ролика ми бачимо її лежачими на них, а в кінці ролика, коли візник втомлюється, а Примадонна падає з саней, засвічують особу того, хто її тягнув, — це сама Пугачова.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Одразу ж після прем'єри його заборонили, оскільки в позах співачки влади угледіли неприпустиму вульгарщину, проте через деякий час рішення було змінено. Протягом багатьох років кліп можна було знайти в інтернеті в дуже поганій якості, але напередодні ювілею Пугачової опублікований ролик в кращій якості.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що музичний критик Сергій Сосєдов опублікував пікантні подробиці скандального союзу в російському шоу-бізнесі. Якими ж насправді є відносини Алли Пугачової і Максима Галкіна - Сосєдов дав зрозуміти, що ні про яку любов в даному випадку мови йти не може. Як відомо, музичний критик вже давно вважає себе затятим шанувальником Алли Пугачової, тому не тільки за її творчістю, але й життям стежить дуже пильно і знає багато цікавого.

Пугачова і Галкін

Як повідомляв портал "Знай.uа": російський співак Сергій Челобанов розповів подробиці свого особистого життя в той період, коли він жив разом зі співачкою російської естради Аллою Пугачовою. В ефірі однієї з передач він зазначив, що вважає Аллу Пугачову найкращою жінкою в його житті. Крім того, він поділився неймовірною і дивною історією їх знайомства з примадонною.

Також "Знай.uа" писав, що легендарна радянська співачка й зірка російського шоу-бізнесу Алла Пугачова здивувала своїх шанувальників новим визнанням з приводу колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова. Про це стало відомо завдяки одному з недавніх інтерв'ю Примадонни.