Скандальна російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила висловити свою думку з приводу трагедії в Парижі, де ввечері 15 квітня загорівся культовий собор Нотр-Дам-де-Парі. Імовірно займання сталося на будівельних лісах, розташованих у даху собору. Так, артистка звинуватила у всьому мусульман, карму, і ще додала, що "шедеври не служать розуму ,який їх негідний".

"Цей знімок був зроблений 29 січня. У пості я ще скаржилася на економію на підсвічуванню і щурів. І,мовляв,Собяніна на «них» не вистачає. Сьогодні НотрДама не стало. І ,звичайно,потім знайдуть реальну причину «загоряння», але я цю причину насправді давно знаю. Вона глобальніша, ніж те,хто саме кинув сірника. Моя улюблена Франція стала такою країною,де б'ють вітрини дорогих бутиків просто тому , що вони дорогі,кожен тиждень страйкують охренівші від власної важливості профспілки, податки такі ,що успішні люди просто переїжджають,а звільнити людину стало майже неможливим. І я абсолютно переконана, що це якось кармічно пов'язано з тим,що згорів шедевр ,який усім своїм виглядом представляв нахабну розкіш, величезну вкладену працю(явно не 36 годин на тиждень) ,і перемогу Волі Людини над світом. Я не знаю ,що зведуть на цьому місці в країні, де тепер за статистикою кожен 5-й носить ім'я Мухаммед ,але я точно знаю,що шедеври не служать розуму ,який їх негідний.", - поділилася думками Собчак.

Фолловери ж не погодилися з думкою Ксенії і звинуватили її в расизмі: "Ксенія Анатоліївна, ймовірно, сильно здивується, коли дізнається, що Мухаммед - найпоширеніше ім'я не лише у Франції, але й на всьому білому світі. Ось так одним постом можна ненароком зачепити близько 150 мільйонів людей :)", "Ксенія, Нотр Дам СТОЇТЬ!!! Він не впав!!! І його відреставрують в найближчі 5, максимум 10 років!!! Тому що це ФРАНЦІЯ 🇫🇷!!! А от ви краще б переживали так за багато історичних будівель Росії, які роками гниють і всім наплювати!!!", "З Волочковою в лазні ви, Ксюша, органічніше дивитесь, ніж експертом з міграційної політики далекого зарубіжжя.", "Є Мухаммеди освіченіші Вас, Ксенія."

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Не пройшов повз навіть чоловік Алли Пугачової, гуморист Максим Галкін: "Вже, вибач не можу втриматися, щоб не вставити свої п'ять копійок. Люди виходять на вулиці з протестом, коли бачать, що влада їх не поважає, а бутіки громлять завжди, коли багато людей неконтрольовано виходять. Але більшість виходять не для того, щоб громити. І ще: злочинна недбалість, через яку виникають пожежі, не має ні національності, ні релігії.".

Раніше "Знай.uа" писав, що чоловік Собчак зробив серйозне визнання з приводу сексуальної орієнтації.

Також малолітнього сина Собчак застукали в обіймах відомої моделі.