Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість виставила трепетний ролик з молодшою донькою Сарою, яка вкрай рідко з'являється на сторінці зіркової мами. Так, артистка запропонувала вгадати шанувальникам, як називається її нова пісня і навіть дала невеликі підказки.

"💕
Хто вгадає назву ?)", - поцікавилася Брежнєва. Фоловерів ж більше привернула маленька донька, не пройшла повз навіть співачка і подруга Віри, Світлана Лобода: "яка класна дівчинка 🔥😂🤞 так схожа на мамусю 😍☺️", "Ви вже вдома? Приємно бачити поруч з донькою, одне ціле👐👐👐💓", "Так давно не бачила Сару, вже не впізнала 🙈🙈🙈", "Яка гарна і велика вже Сара !!!! ♥️ і так схожа і на маму і на Соню! 😍😍😍😍", "Які ви красиві і класні 💕😍❤️і , як же ви схожі:)))", "Які гарні 😍😍😍💚💚💚💚💚💚💚💚💚👍!!!!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.