Українська співачка і екс-віагра Віра Брежнєва потрапила в жахливий конфуз просто на концерті. Не втримавшись на своїх "фірмових" високих підборах і заплутавшись у довгому платті, співачка впала посеред виконання пісні, прогулюючись по залу перед глядачами. Камери зафіксували все.

Ну, з ким не буває, - подумаєте ви. Але було дещо, що посилило конфуз Брежнєвої. Поки її піднімав один з робітників, і взагалі відбувався весь цей переполох, фонограма з голосом артистки продовжувала звучати. Так, у присутніх у залі глядачів не залишилося жодних сумнівів, що Брежнєва співає під "фанеру".

Артистка як раз виконувала пісню "Близкие люди", і для того, щоб підкреслити близькість зі своєю аудиторією, спустилася в зал до глядачів. Вона давала шанувальникам руки, гладила їх по головах, хтось із фанатів навіть поцілував їй ручку. У якийсь момент Віра оступилася і полетіла під сцену. Однак піднялася з допомогою працівника і продовжила виступ як ні в чому не бувало. Але неприємний осад у глядачів все ж залишився - адже вони прийшли послухати Віру, не фанеру.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До речі схожа ситуація сталася з улюбленцем Путіна - співаком Олегом Газмановим. Артист так стрибав на сцені, виступаючи для окупантів в "ДНР", що провалився в люк під сцену, проте продовжувала звучати фонограма. Ось тобі, Олеже, і "свіжий вітер".

Тим часом мертвий Йосип Кобзон вляпався у секс-скандал. Як це вийшло, раніше повідомляв Знай.uа.

"Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.