Відомий український кліпмейкер та зірка "Орла і решки" Алан Бадоєв розповів, скільки витратив на подарунок своєму другові Максу Барських. Про це пише Clutch.

У вівторок, 15 квітня, на YouTube-каналі "Зе Интервьювер" вийшов новий випуск програми, героєм якої став відомий український кліпмейкер Алан Бадоєв. Деякі питання на відео стосувалися його стосунків зі співаком Максом Барським, з яким Бадоєву приписують роман.

Алан Бадоєв і Макс Барських

Кліпмейкер зізнався, що на недавній день народження подарував Барських неймовірно дорогий подарунок. Бадоєв розповів, що ще ніколи не робив настільки розкішних презентів.

"Я собі ніколи не купував настільки дорогих речей, але недавно купив на день народження свому другу, артисту Максу Барських годинник за 40 000 доларів Patek Philippe", — сказав Бадоєв.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Алан Бадоєв і Макс Барських

Однак, Барських вважає за краще не носити дорогий годинники у повсякденному житті, а зберігає його вдома. Він боїться, що з дорогим аксесуаром може щось статися.

Раніше повідомлялося, що телеведуча Жанна Бадоєва, яка нещодавно вдруге вийшла заміж, розповіла, чому її навчило сімейне життя і чому розпався її перший шлюб.

Жанна прославилася як дружина самого відомого українського кліпмейкера - Алана Бадоєва. Вона зізналася, що шлюб двох яскравих і запальних людей був дуже важким, тому другим чоловіком Жанна вибрала спокійного бізнесмена Василя Мельничина.

Нагадаємо, у листопаді минулого року в МВЦ відбулася прем'єра шоу Макса Барських, на якому глядачі вперше змогли почути пісні з нової платівки "7".

Раніше Знай.uа повідомляв, популярна телеведуча Жанна Бадоєва, яка стала відома широкої аудиторії глядачів завдяки тревел-проекту "Орел і решка", здивувала шанувальників несподіваною заявою.

Також Знай.uа писав, напередодні 8 березня вийде новий кліп Олі Полякової, створений Аланом Бадоєвим. Українська поп-діва вже поділилася першими кадрами зі зйомок.