Відома актриса та гумористка Олена Кравець не часто радує шанувальників подробицями особистого життя, її публікації та фото у мережі здебільшого стосуються робочих моментів головної красуні Кварталу 95.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Однак нещодавно Олена зробила "ремарку" у власних правилах та опублікувала у Instagram чорно-біле фото, на якому актриса позує в білій сорочці з розстебнутими ґудзиками в зоні декольте.

Олена Кравець

Фанати звернули увагу на відсутність нижньої білизни під одягом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Все краще, що є в жінці - поєднання ніжності, краси, і вабливого соковитого тіла", "Що можу сказати - як старе вино з кожним роком смачніше", "Чарівна!", "Трохи одкровення!", - написали шанувальники в мережі.

Нагадаємо, відома українська актриса зі студії "Квартал 95" Олена Кравець порадувала шанувальників зворушливим відео. Так, артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео, на якому вона читає романтичний вірш про стосунки між двома людьми.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

"Хлопці з фан-клубу нагадали, як це було в 2015, здається... Проект «Вірші. Листи. Джаз» від @svitloconcert. Белла Ахмадуліна. Тоді це був новий досвід і перший вихід за межі звичного жанру. Пам'ятаю, як було цікаво і трохи страшно. Як під водою з аквалангом. Хвилююче відчуття занурення в глибину текстів. Треба повторити як-небудь", - підписала ролик Кравець.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Олена Кравець, головна зірка і красуня студії "Квартал 95" розповіла, що одного разу замислювалася про вихід з шоу.

Даючи інтерв'ю одному з популярних видань, вона розповіла - "переломним" пунктом для неї стало материнство. Коли в Олени народилися дітки, вона зрозуміла, що їй потрібен як мінімум рік для відпустки і відпочинку.

Також Знай.ua писав про те, що відома українська актриса зі студії "Квартал 95" Олена Кравець порадувала шанувальників зворушливим відео.