В цю п'ятницю, 19 квітня шанувальники реаліті-шоу "Холостяк" побачать чи не найромантичніший випуск дев'ятого сезону, адже дівчата разом з Нікітою Добриніним відправляються в країну любові – Францію!

Привідкрили завісу нового випуску автори проекту, що виходить на телеканалі СТБ.

"У Францію я летіла в шикарному настрої. Моя мрія – відвідати Париж з коханою людиною, але я не думала, що моїй мрії судилося збутися", - розповіла Елізабет.

Але в аеропорту Парижа позитивний настрій учасниць випарується. Справа в тому, що найбажаніший чоловік країни залишить красунь і все заради однієї дівчини.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Учасниці по-різному сприйняли витівку Добриніна:

"Я думала, що це жарт. Вони поспілкуються і повернуться", - прокоментувала Наташа.

"Хотілося піти просто. Взяти квиток і повернутися додому", - поскаржилася Оля.

Звісно ж усіх цікавить лише одне, з ким Нікіта вирішив провести день в Парижі?

Пізнішехолостяк запропонує провести час разом зі всіма учасницями шоу, щоб скинути напругу, яка накопичилася ще з минулого тижня у зв'язку з появою на проекті "шпигунів". Спільне побачення відбудеться в місті Бордо, який славиться своїми виноробством.

У місті влаштовують традиційний фестиваль, так званий винний марафон. Ось і Добринін вирішив випробувати дівчат на витривалість.

Однак ті будуть налаштовані не надто оптимістично, йдучи на цю зустріч. Адже крім того, що кожна чекає індивідуального побачення, багатьом з них буде складно впоратися з ревнощами і образою на Нікіту, який вирішив піти на найромантичніше побачення з їхньою конкуренткою.

Але справжня драма лише попереду. Цікав, якою буде реакція красунь, коли дівчата стануть свідками солодкого поцілунку Холостяка і однієї з учасниць! Як тепер Добриніну впоратися з хвилею ревнощів, сліз, істерик та претензій? І хто з дівчат поплатиться за свою особливо бурхливу реакцію на Церемонії троянд, побачимо вже у п'ятницю, о 20:00.

А в пост-шоу "Як вийти заміж" у студії Рози Аль-Намрі дівчата обговорять тему конфліктів дізнаються від експертів, яку стратегію поведінки вони використовують у конфліктних ситуаціях.

Нагадаємо, Нікіта Добринін розповів, у чому його популярність так досягти справжнього успіху.

Як повідомляв портал Знай.ua, завидний "Холостяк" Микита Добринін розкрив таємниці особистого життя і пояснив, чому прийшов на проект.

Також Знай.ua писав про те, що на "Зважені та щасливі" прийде відома співачка, якій знадобилась допомога шоу.