Автори популярного шоу, яке кардинально змінює життя українців, "Зважені та щасливі" приготували для нового, дев'ятого за рахунком сезону багато цікавого. Вже писали про те, що місце ведучої проекту знову зайняла Аніта Луценко, а тренерами стали Марина Боржемська та Іраклі Макацарія. А також глядачі побачать зіркових учасників.

Про це повідомля телеканал СТБ

Якстало відомо, що у новому сезоні проекту суперництво в цей раз буде індивідуальним і кожен учасник буде відповідати сам за себе.

шоу

А днями стало відомо про ще один сюрприз. Однією з учасниць нового сезону стала українська оперна співачка Альона Гребенюк, яка прийшла на проект заради доньки. При початковому зважуванні ваги заіксували 95 кг. Саме з такою вагою розпочинає боротьбу Альона.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

співачка

"Брати участь вирішила через доньки, бо вона в мене теж повненька. Хочеться показати на власному прикладі, що не все так погано, всього можна досягти власними зусиллями і силою волі. Коли я схудну на проекті і повернуся додому, вона побачить мій прекрасний результат і теж підтягнеться. Буду їй у цьому всіляко допомагати з вже правильними знаннями, які отримаю тут", - говорить співачка.

Хоча, за словами співачки, не перемога для неї є ключовим у цій боротьбі, але й на півшляху зупинятися зірка не стане, і ось чому:

"Перемога – не головне, але ніколи не буду спеціально байдикувати, щоб програти. Якщо я розумію, що можу докласти максимум зусиль для того, щоб досягти поставленої мети, то зроблю все до останнього поту".

Якими будуть результати схуднення, глядачі побачать восени 2019.

Нагадаємо, головний холостяк країни зібрався на "Зважені та щасливі".

Як повідомляв портал Знай.ua, зіркові тренери шоу "Зважені та щасливі" розповіли всю правду про непросте розлучення після двох десятків років, продитих разом.

Також Знай.ua писав про те, що фіналісти "Зважені та щасливі" стали батьками.