Акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець розповіла про власні доходи, які вона отримує завдяки участі у різноманітних проектах.

Про це Кравець повідомила в одному зі своїх інтерв'ю.

"Скажімо так, мені достатньо для щастя, але хочеться більше", - підкреслила Олена Кравець.

Головна акторка "Кварталу" також зазначила, що в трудовій книжці її посада звучить "актриса розмовного жанру".

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В інтерв'ю Кравець відмовилася прямо називати точну суму зарплати яку отримує щомісяця, через те, що крім зарплати вона отримує гроші з додаткових проектах, яких в місяць може бути різна кількість. Вона зазначила, що саме від того як багато буде цих додаткових виступів для артиста, тим більше в результаті буде його гонорар за місяць.

Олена Кравець
Олена Кравець

Зазначимо, що зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила невеликий уривок з продовження такого улюбленого українцями серіалу "Слуга народу 3". Так, артистка репетирувала дубль, де розповідала про сміття, проте забула слова і весело розсміялася.

Олена Кравець обіймає посаду адміністративного директора студії "Квартал-95". У 2014 і 2015 роках входила в список "100 найвпливовіших жінок України" за версією журналу "Фокус", у 2016 році увійшла до списку "ТОП-100 найуспішніших жінок України" за версією журналу "Новий час".

Олена Кравець - любляча мама
Олена Кравець - любляча мама

Раніше Олена Кравець відверто розповіла про те, що хотіла покинути роботу у "Кварталі". Даючи інтерв'ю одному з популярних видань, вона розповіла - "переломним" пунктом для неї стало материнство. Коли в Олени народилися дітки, вона зрозуміла, що їй потрібен як мінімум рік для відпустки і відпочинку.

"Скажімо так, був момент, коли я хотіла взяти паузу — так, піти — ні. Це був момент, коли народилися малюки, і коли я зрозуміла, що мені потрібен рік. Мені потрібен рік, тому що мені було нелегко", - зізналася артистка.

Нагадаємо, що Кравець з "Кварталу 95" довела українців до сліз: зворушливе відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець з "Кварталу 95" похвалилася глибоким декольте: спекотне фото позбавить вас сну.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець в інтерв'ю розповіла подробиці про те, як в її житті виник важкий вибір.