Відома українська актриса зі студії "Квартал 95" Олена Кравець порадувала шанувальників відвертою чорно-білою фотографією. Знімок з'явився на офіційній сторінці "Квартал 95" в соціальній мережі Instagram.

Так, Олена позувала на камеру в білій сорочці з розстебнутими ґудзиками в зоні декольте. Фанати відразу помітили, що білизна під одягом на Кравець відсутня.

Відзначимо, що після першого туру виборів артистка не особливо проявляла активність у соціальних мережах, так як у президентській гонці бере участь її колега по сцені Володимир Зеленський. Саме через це дане фото викликало справжній ажіотаж серед шанувальників Олени.

В коментарях підписники кварталівців і люди, яким не байдужа творчість Кравець позитивно відреагували на чорно-біле фото. Більшість прийшла у захват від її зовнішності і природної краси.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Як молоде вино з кожним днем все краще", "Чарівна!", "Принцеса", "Сексуальна", - написали фанати в коментарях.

До речі, буквально нещодавно Олена Кравець та інші артистки "Жіночого Кварталу" взяли участь в дуже відвертій фотосесії. На чорно-білому фото: Олена Кравець позує в сукні з глибоким декольте, яке оголює її плечі і груди, а також вигідно підкреслює витончену фігуру. У свою чергу українці засипали Кравець компліментами в коментарях.

Олена Кравець

Нагадаємо, що студія "Квартал 95" завжди в своїх виступах зачіпає дуже актуальні теми для українського суспільства. Цього разу вони представили мініатюру на тему сучасної поліції.

Як повідомляв портал Знай.uа, студія "Квартал 95" зняла смішний ролик, в якому висміяла ситуацію з виборами президента України в давньоримському стилі. Коміки переодяглися в тоги, а на головного героя почепили золотий вінець.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець в інтерв'ю розповіла подробиці про те, як в її житті виник важкий вибір. Про свою першу вагітність вона дізналася на самому початку роботи в студії "Квартал 95".