Популярний американський актор Джейсон Момоа, зірка фільму "Аквамен" і телесеріалу "Гра престолів", позбувся головної своєї фішки. Знаменитість наважився збрити свою розкішну бороду, яку носив роками. І став практично невпізнанним.

Про це передають Факти.

Момоа носив бороду останні сім років та не наважувався з нею розлучатися. Але що змусило актора піти на такий відчайдушний крок?

актор

39-річний Джейсон також поділився відео, на якому показав, як він це робив. Як з'ясувалося, Момоа поголився не просто так, а виступаючи проти забруднення навколишнього середовища пластиком. Про що і заявив публічно, голячись посеред засміченої пустелі і прощаючись.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Останній раз Момоа бачили без бороди в картині "Конан-варвар", яка вийшла на екрани в 2011 році.

Джейсон Момоа показав, який він у повсякденному житті

Американський актор гавайського походження Джейсон Момоа часто грає в кіно чоловіків зі страшним поглядом і суворим обличчям. Найбільшу славу актор отримав за роль у популярному серіалі "Гра престолів" та роль головного героя в "Аквамені". Але в реальному житті Джейсон Момоа є повною протилежністю свого екранного втілення. У цьому ви можете переконатися за кумедними фото, які час від часу з'являються в соцмережах.

До слова, голлівудського актора та секс-символа Джейсон Момоа визнанли найсексуальнішим чоловіком планети.

Нагадаємо, голлівудські зірки показали, як виглядають у повсякденному житті на відміну від своїх сценічних образів.

Як повідомляв портал Знай.ua, літак, на якому летів актор Джейсон Момоа ледь не зазнав катастрофи.

Також Знай.ua писав про те, що творці "Аквамена" Джеймс Ван і Пітер Сафран вирішили зняти спін-офф фільму.