Блогер і телеведуча Раміна Есхакзай назвала свій роман з Віталієм Козловським "хорошим піаром".

Так, в інтерв'ю для шоу "Слава +" вона розповіла історію, в якій зізналася, що втомилася від розмов про стосунки з Козловським.

"Мені набридли запитання про роман з Козловським, тому що цих розмов більше, ніж самих відносин. Ми підігрівали інтерес до цього, але ж ми гарні піарники. Я не хочу торкатися його репутації або відкривати таємниці, які стосуються двох людей", – каже Раміна.

Вона зазначила, що Віталій пообіцяв їй допомогти в просуванні кар'єри. Співак говорив, що познайомить її з "корисними" людьми, але слова не дотримав. Після цього пара розлучилася, і Раміна поїхала в Москву.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Віталій Козловський
Віталій Козловський

"Віталій Козловський – відомий артист, і будь-яка дівчина, яка виявиться поруч з ним, тим більше в статусі нареченої – це вау! Він багато років на естраді, у нього багато знайомств. І він знав, наскільки я сильно хотіла стати публічною. Він обіцяв мене познайомити з багатьма людьми, обіцяв допомогти в реалізації моїх цілей, але цього не сталося. Тому так, зараз кажу: роман з Віталієм Козловським – це добре, це пізнавано. Але все не зовсім так, як ви думаєте", – підводить підсумки телеведуча.

Варто нагадати, що Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який минулої весни оскандалився своїм виступом в Росії і славиться чужими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже романтичному образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує біля автомобіля зі стаканчиком кави в руках.

Нагадаємо, Бейонсе назвала унікальний секрет стрункості

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко раптово заговорила про колишніх

Також "Знай.ua" писав про те, що Білан вийшов на сцену з тростиною