Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому постала в стильному образі, в якому прийшла, мабуть, на світський захід.

На знімку, який з'явився в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки в неймовірно красивій чорній сукні в підлогу. Цей наряд злегка поблискує на світлі і декорований пір'ям і мереживом, при цьому він підкреслює силует фігури і лінію декольте. На шиї у Каті незвичайне намисто-комір, а на голові акуратна зачіска з чорним обідком, на її обличчі вечірній макіяж.

У підписі до фотографії Катя Осадча розповіла, що побувала на церемонії премії "Золота дзиґа". "Життя нашої знімальної групи, останній місяць, нагадує дзигу. І ось наша дзига крутиться сьогодні на @golden_dzyga третьої наднаціональної кінопремії. Скоро у "Світському житті" @svitsketv #свитськежиття #свитськежиттязкатериноюосадчою", - написала Катя Осадча. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників телеведучої, фоловери почали засипати Катю Осадчу компліментами в коментарях. Фанати відзначають відмінну фігуру телезірки, і її вміння показати себе.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Яка красуня", "Катя, а це правда, що у вас і у Тіни скоро буде лялька? Вітаємо вас з цим щастям. Ви найкраща у світі мама", "Красуня. Здоров'я вам і творчості", "Завжди захоплююся вашою роботою. Ви не боїтеся йти проти системи", "Катерина, Ви як чорний лебідь. Така ж прекрасна, витончена і справжня", "Дуже подобається", "Будь ласка, поміняйте сукню на більш коротку", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.