Популярний український ресторатор та телеведучий Микола Тищенко влаштував неймовірне свято для своєї коханої дружини Алли Барановської. Колишня модель і бізнесвумен нещодавно відзначила свій 24 день народження, і відзначила вона його з розмахом в одному з ресторанів Тищенка.

Ранок на своїй сторінці в соціальній мережі Алла почала з милого домашнього фото, де на підвіконні було викладено слово LOVE (Любов): "Ранок щасливої жінки, якій сьогодні виповнюється 24. Чоловік і син і Батьки привітали першими. Спасибі всім за смс і дзвінки! Обіцяю на всі відповісти і всім передзвонити! P. s. getting ready for my secret eden party...".

Крім того, вона показала свій образ для вечірки на чарівному фото з дворічним сином Давидом. Дівчина віддала перевагу білій міні-сукні з довгим рукавом і широким поясом, яке доповнила босоніжками на підборах і великими сережками, а волосся уклала красивими локонами.

Дівчина написала під знімком: "Я дуже щаслива. Спасибі всім, хто був поруч! Пояс, який зробив цей образ нереальним!".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також вона опублікувала фото з вечірки, де для неї влаштували справжній райський сад із золотими птахами та безліччю квітів. Її привітав люблячий чоловік, а також безліч друзів і знайомих, серед яких помітили і телеведучу Лесю Никитюк. Алла виклала зворушливий знімок, на якому вона цілується зі свої чоловіком і підписала його: "Дякую тобі за все! Мій коханий чоловік! Моя опора і моя мотиватор! Я тебе люблю".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що український телеведучий і ресторатор Микола Тищенко зізнався, як його обдурили на відпочинку в Таїланді при виборі вілли для проживання із сім'єю.

Як повідомляв портал "Знай.uа": після появи новини про те, що Микола Тищенко покидає "Ревізор", всі довгий час гадали, хто ж посяде його місце і до недавнього моменту задовольнялися лише коротким описом нової особи.

Також "Знай.uа" писав, що популярне YouTube-шоу "This is Хорошо", яке створив відомий блогер Стас Давидов, закривається. На каналі з 2010 року з'являлися цікаві огляди на популярні вірусні ролики.