Як часто ми захоплюємося неймовірними голлівудськими акторами, їх грою і подачею, але багато хто навіть не здогадуються, що той, хто зараз миготить на екрані і викликає захоплення дуже навіть має відношення до України.

Міла Йовович

Донька відомої радянської актриси Галини Логінової переїхала з Києва в США в п'ятирічному віці і змогла побудувати запаморочливу кар'єру в модельному і кінобізнесі.

Міла Йовович
Міла Йовович

Дастін Хоффман

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Бабуся і дідусь оскароносного актора по батьківській лінії іммігрували з Білої Церкви (Київська область) в Чикаго перед початком сумно відомих єврейських погромів. Пізніше дід Хоффмана повернувся на батьківщину, щоб відвезти своїх батьків, але по приїзду був розстріляний.

Дастін Хоффман

Стівен Спілберг

Один з найталановитіших постановників свого покоління не тільки з дитинства звик до звуків російської та української мови, але і, за власним визнанням, любить час від часу поласувати українським борщем. Такі екзотичні для американця пристрасті Стівен успадкував від своїх дідів. Обидва предка Спілберга були родом з України. Один народився в Одесі, інший - в невеликому селі поблизу Кам'янця-Подільського.

Стівен Спілберг
Стівен Спілберг

Девід Духовни

Девід Духовни довгий час помилково вважав себе росіянином. Це при тому, що його батько народився в Києві. Остаточно розібрався в складних географічних хитросплетіннях актор, коли Україна стала частенько згадуватися в зарубіжних новинах. Про те, що він все-таки українець, Духовни гордо повідомив своїм фоловерам в Твіттері.

Девід Духовни

Міла Куніс

Куніс родом з українських Чернівців. У 1991 році сім'я Міли, отримавши Грін карту, переїхала з України до Лос-Анджелесу.

Куніс і Катчер
Куніс і Катчер

Вільям Шатнер

Легендарний капітан Кірк з оригінальної саги "Стар Трек" також неодноразово зізнавався, що в його жилах тече кров багатьох народів, зокрема й українського. Його дідусь і бабуся були представниками традиційного єврейського сімейства і у важкі для українського єврейства часи вони змушені були тікати з країни в США

Вільям Шатнер

Леонард Німой

Батьки покійного Леонарда Німой були родом з нинішньої території Хмельницької області. Звідти спочатку батько, а потім і матір Леонарда переїхали до Бостона.

Леонард Німой

Лів Тайлер

Ельфійка з "Володаря кілець" зобов'язана своєю красою Україні. Про це стало відомо з інтерв'ю її знаменитого батька Стівена Тайлера. Під час візиту в Україну рокер зізнався, що його дідусь - українець, і в дитинстві однією з його улюблених страв був український борщ.

Лів Тайлер

Кетрін Віннік

Широкій публіці ім'я актриси Кетрін Віннік стало відомо порівняно недавно, після виходу на екрани серіалу "Вікінги". Актриса росла в сім'ї представників української діаспори в Канаді. Кетрін до 8 років спілкувалася виключно українською і зараз прекрасно нею володіє.

Кетрін Віннік

Нагадаємо, страшна хвороба забрала хрещеного батька"Динамо".

Як раніше повідомляв Знай.ua, екс-президент наклав на себе руки.

Також, портал Знай.ua писав про те, що помер легендарний письменник- Джин Вулф