Євген Кошовий одружений на своїй коханій Ксенії вже більше 11 років. Пара виховує двох дочок – 11-річну Варвару і 4-річну Серафиму. Артист зізнався, що закохався в свою обраницю з першого погляду, в той час як сама Ксенія довго не сприймала залицяльника всерйоз.

Кошова Ксенія не так часто з'являється на публіці, проте періодично ділиться яскравими фото в соцмережах. Так, нещодавно вона поділилася знімками з бурхливої вечірки з участю танцювального колективу Олени Коляденко Freedom Ballet, в якому виступає і сама Кошова.

На фото дружина Кошового разом з іншими танцівницями виступає у досить відвертих костюмах з колготками в сіточку і «заячими вухами» на голові.

"Тепер я розумію чому саме Вас тоді Жека серед всіх інших помітив і по вуха закохався", — зазначила у коментарях передплатниць Ксенії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, актер студії "Квартал 95" Євген Кошовий в образі Жеки звернувся до українців зі стадіону НСК "Олімпійський". Ведучий програми "ЧистоNews" Євген Кошовий звернувся до українців і нагадав про проведення дебатів перед другим туром виборів президента. Зокрема, він повторив вимоги і заборони правоохоронних органів про допуск українців на стадіон.

У відеоролику Жека заявив, що йде на дебати. Також він попередив, що в штабі Петра Порошенка заборонили приходити на стадіон з барабанами, димовими шашками і вувузелами. А ще актор студії "Квартал 95" пожартував щодо того, за кого він проголосує у другому турі.

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

"Давай кликати народ, до кого підуть, той і господар", - розцінив ситуацію Євген Кошовий ситуацію з дебатами.

"Звичайно зе!", - пожартував Кошовий.

Також у новому випуску Валерій Жидков та Євген Кошовий обговорили перепалку в ефірі каналу "112 Україна" двох політиків Олексія Гончаренка та Євгена Червоненка.

Як повідомляв портал Знай.uа стало відомо, хто буде вести найбільш епічне передвиборче шоу в світі

Також портал Знай.uа писав в інтернеті продають квитки на дебати між Порошенком і Зеленським за величезні гроші.