Учасники гумористичної студії "Квартал 95" досить рідко діляться подробицями особистого життя. Виключенням стали хіба що Олена Кравець, котра не може натішитися власними діточками, і Володимир Зеленський, якому в світлі нинішніх обставин доводиться значно частіше бувати з дружиною Оленою на людях. Приміром, як це було під час дебатів із чинним гарантом Петром Порошенком.

Секрет щасливої родини Казаніна: жарти "Квартал 95" і кохання на все життя

Актор "Квартал 95" Степан Казанін
Актор "Квартал 95" Степан Казанін

Нещодавно, розсекретити, як це – бути дружиною коміка, вирішив і Степан Казанін. Росіянин за походженням, він не раз наголошував, що попри всі закиди вважає себе українцем і переймається за те, як житиме держава у найближчі роки.

Актор "Квартал 95" Степан Казанін
Актор "Квартал 95" Степан Казанін

Степан не приховує: може жартувати над дружиною практично кожні 6-7 хвилин, але вона вже до цього звикла, тому ні краплі не ображається. Аби якось "загладити" свою провину і компенсувати нелегкий характер, Казанін робить коханій приємні сюрпризи. Вигадувати велосипед не доводиться, тому комік просто приносить щось солоденьке додому – і конфлікти вирішуються в одну мить.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Актор "Квартал 95" Степан Казанін
Актор "Квартал 95" Степан Казанін

Наталя додає: Степан – не справжнє ім'я Казаніна, тому що за паспортом він Сергій.

"Разом ми 25 років, з них 23 – у коханні", - підтримує гуморист.

"У нього завжди удома було згущене молоко. На той час – нечувано. Ми два дні грали весілля…Який це жах. Було так багато охочих поїздити на нашій весільній "Волзі", що моя подружка сиділа на колінах у Степана. Взагалі неподобство", - бідкається Наталя.

Актор "Квартал 95" Степан Казанін
Актор "Квартал 95" Степан Казанін

Згодом, Казаніну вирішили поставили кілька каверзних питань. Приміром, як добре він пам'ятає зріст своєї дружини. Але й тут закоханий гуморист помилився – причому, чимало так, на цілих 6 сантиметрів. Утім, якщо подивитися на них зі сторони, стає зрозуміло, що такі дрібниці взагалі не впливають на щасливе сімейне життя.

Степан та Наталя підтримують одне одного, нормально сприймаючи жарти та критику.

Актор "Квартал 95" Степан Казанін
Актор "Квартал 95" Степан Казанін

Головний секрет родини Казаніних – ситий чоловік, добрий і щедрий автоматично. І хоча Степан готує сам, та дружина не пропустить можливості проявити свої господарські здібності. Тому у цієї пари дечому можна повчитися точно: вони вміють стояти один за одного і не зважати на побутові труднощі.

Дивіться: Степан Казанін про сімейне життя

Нагадаємо, невістка Порошенка неочікувано підтримала дружину Зеленського.

Як повідомляв Знай.ua, дружина Кошового з "Кварталу 95" спокусила нескромним образом. Також Знай.ua писав, що Кошовий оригінально "передав привіт" чинній владі.