Українці бурхливо обговорюють дебати, які відбулися між кандидатами Петром Порошенком та Володимиром Зеленським у п'ятницю, 19 квітня на НСК "Олімпійський".

дебати на НСК "Олімпійський"
дебати на НСК "Олімпійський"

Причому "під приціл" пильних виборців потрапили не лише опоненти, а і члени їх команди, які протягом "словесного двобою" кандидатів перебували разом із ними на сцені.

Про це пише Рoliteka.

Так, зокрема, з Володимиром Зеленським поруч знаходилися його колеги по сцені студії "Квартал 95".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Увага українців, зокрема, привернув актор студії, один Зеленського Євген Кошовий. Вірніше, напис на його светрі: "POHUY".

Зе! Команда під час дебатів на

Українці губляться у здогадках: чи то Кошовий хотів влаштувати міні-провокацію, чи показав своє ставлення до подій на "Олімпійському", чи, може, у такий спосіб "передав привіт" нинішній владі на чолі з Петром Порошенком.

Нагадаємо, ніч перед виборами з суботи на неділю видалась безсонною для багатьох, зокрема, для працівників суду.

суд
суд

Адже Шостий апеляційний адміністративний суд з 21 години почав розгляд позову адвоката Андрія Хилько. Позов стосується "визнання порушень у підкупі виборців та скасування рішення ЦВК №153 від 30.01.2019 про реєстрацію кандидата Зеленського". Щойно прийнято рішення суду.

Як повідомляв раніше Знай.ua, після повідомлень про те, що дружина Володимира Зеленського потрапила в базу "Миротворець" через її пости на сторінці в соціальній мережі Facebook, українці підняли неймовірний шум.

Олена та Володимир Зеленські
Олена та Володимир Зеленські

У пості Олена нібито закликає надсилати дані про пересування українських військових. На таку інформацію відреагувала Олена. А не так давно свою думку опублікував і сам Володимир Зеленський.

"Дивіться уважно!!!! Порохоботи!"- написав кандидат у Президенти України.

Також Знай.ua писав про те, що дружина кандидата у президенти України Володимира Зеленського написала допис на своїй сторінці у Фейсбуці.