Американська співачка Брітні Спірс могла опинитися в психіатричній лікарні. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Вокалістка також може незабаром повідомити про завершення своєї кар'єри. Згідно інсайдерської інформації, зірка буквально днями оголосить фанатам цю новину.

Про можливе завершення співочого шляху стало відомо завдяки світському обозревателю Робу Шутеру у випуску Straight Shuter.

Наближені до Брітні Спірс стверджують, що співачка має намір повністю відмовитися від своєї кар'єри і більше не виступати з грандіозними шоу. І це пов'язано зі здоров'ям.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Так, батько Брітні Спірс сильно хворіє. Він переніс дві складні операції на кишечнику і ледь не помер.

"Все, що Брітні зараз може робити – це отримувати допомогу медиків. Вона це розуміє, тому і проходить реабілітацію в госпіталі. Брітні зробить все можливе, щоб вилікуватися, і якщо концерти стануть перешкодою для цього, то вона відмовиться від них", - розповідає інсайдер.

Наголошується, що всі родичі Спірс підтримують її в цьому рішенні.

"Навколишні дуже підтримують її і не думають про те, скільки грошей вона втратить. У неї вже більше грошей на рахунку, ніж вона коли-небудь зможе витратити", - додає інсайдер.

Зараз відомо, що Брітні Спірс знаходиться в лікарні "Рехаб", в Каліфорнії. Там артистка пробуде протягом місяця і після цього оголосить своє рішення щодо долі музичної кар'єри.

Нагадаємо, Брітні Спірс повернулася до наркотиків.

Як повідомляв Знай. ua, батько Брітні Спірс силою тримає її в психлікарні.

Знай. ua писав, що Брітні Спірс опинилася в психіатричній лікарні.