Зірка 80-х Крісті Брінклі повернулася на театральну сцену з бродвейським мюзиклом "Чикаго", в якому вона грає роль Роксі Харт.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, кілька днів тому Крісті виступили у мюзиклі бродвейського театру "Амбасадор" у Нью-Йорку.

Відзначається, що на сцені вона постала у ефектному образі. На ній можна було помітити чорне атласне плаття Ромпер з глибоким декольте, прозорому топі, колготка і сріблястих туфлях. Її аутфіт доповнили біляві локони, насичений макіяж і червона помада на губах.

Крісті Брінклі

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Більше того після мюзиклу вона навідалась на галасливу вечірку. Для цієї події вона підібрала чудовий лук. Зокрема, вона було у жовтій короткій сукні з відвертим декольте, крізь яку було видно мережевну нижню білизну.

У цьому вбранні, який підкреслив її струнку фігуру і ноги, модель виглядала чудово. Зачіска і красивий макіяж додали ефектності її аутфіту.

Варто нагадати, що всесвітньо відома модель Емілі Ратаковськи. Після сімейного обіду 27-річна зірка інстаграму вирішила піднести татові і мамі сюрприз - показавши їм білборд з рекламною кампанією спортивних напоїв з власною участю в Західному Голлівуді.

Нагадаємо, відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

Як повідомляв "Знай.ua", 24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць.

Також "Знай.ua" писав, що відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новим дуже пікантним фото.

Розслідування по Майдану можуть тривати 15 років, якщо влада не зміниться - Горбатюк