51-річна Памела Андерсон знялася у еротичній фотосесії для журналу Intimately разом зі своїм молодим нареченим, футболістом Аділем Рамі.

Як відомо, Аділь молодший за Памелу на 19 років. Стосунки пари розвиваються дуже бурхливо, і вони вже встигли розійтися, однак, нещодавно Рамі зробив актрисі пропозицію. Для Андресон це буде четвертий шлюб.

Варто відзначити, що незважаючи на різницю у віці, пара виглядає дуже органічно, адже для 51-річної жінки Памела - справжня "ягідка". На фото вона не соромиться позувати у відвертих вбраннях і відкритих купальниках, демонструючи струнку фігуру і пишні форми.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Памела Андерсон, яка провідувала Джуліана Ассанжа в посольстві Еквадору в Лондоні, вибухнула гнівом після новини про те, що його заарештували.

Знаменитість заявила, що була в шоці від того, що сталося, і висловила все, що думає про Великобританію, США та Еквадор.

Памела Андерсон
Памела Андерсон

"Я в шоці. Я не могла розчути, що він сказав... Він виглядає дуже погано", - пише зірка Twitter.

Після цього зірка серіалу "Рятувальники Малібу" накинулася на Великобританію. Вона заявила, що Лондон спеціально спровокував арешт Ассанжа, щоб відвернути від Brexit. "Як ви могли, Великобританія? Звичайно, ви - .... Америки...", - пише Памела Андерсон.

Нагадаємо, пластичний хірург Андрій Якобчук розповів цікаві факти про ідеали краси 90-тих і про те, чим вони відрізняються від сьогоднішніх стандартів.

Раніше Знай.ua повідомляв, американська актриса Памела Андерсон написала Володимиру Путіну лист. Вона попросила Президента Росії зупинити незаконний вилов косаток і білух.

Також Знай.ua писав, популярна данська актриса, колишня модель Playboy Бріджит Нільсен, з'явилася на pre-party кінопремії "Еммі" в дуже провокаційному вбранні.