Памела Андерсон, яка навідувала Джуліана Ассанжа в посольстві Еквадору в Лондоні, вибухнула гнівом після новини про те, що його заарештували.

Знаменитість заявила, що була в шоці від того, що сталося, і висловила все, що думає про Великобританії, США та Еквадор.

Памела Андерсон
Памела Андерсон

"Я в шоці. Я не могла розчути, що він сказав... Він виглядає дуже погано", - пише зірка Twitter.

Після цього зірка серіалу "Рятувальники Малібу" накинулася на Великобританію. Вона заявила, що Лондон спеціально спровокував арешт Ассанжа, щоб відвернути увагу від Brexit. "Як ви могли, Великобританія? Звичайно, ви - .... Америки...", - пише Памела Андерсон.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Джуліан Ассанж
Джуліан Ассанж

"Як ти міг, Еквадор? Чому ти віддав їм?", - не вгамовується актриса.

"А США? Це отруйний боягуз... Ви егоїстичні і жорстокі. Ви поставили весь світ ... Ви дияволи, брехуни і злодії. Горіти вам у пеклі", - загрожує знаменитість.

Джуліан Ассандж
Джуліан Ассандж

Андерсон і Ассанж були друзями з 2014 року. Їх познайомила відомий модельєр Вів'єн Вествуд. З тих пір вони були близькі. Модель відвідувала Джуліана в посольстві Еквадору досить часто. Вона приносила йому їжу і напої.

"Я відчуваю себе ближче до нього, ніж інші. Він довіряє мені", - говорила актриса

Варто нагадати, що Скандального засновника Wikileaks Джуліана Ассанжа затримали в Лондоні. Якраз перед цим посольство Еквадору відмовило йому політичний притулок. Такий указ видав президент Еквадору Ленін Моренно.

Про це пишть західні ЗМІ з почилання на прес-службу Скотленд-Ярду.

Ассанж жив у посольстві майже 8 років. Він ховався там від британської влади.

Як стало відомо, Ассанж потрапив до рук правоохоронців, у четвер, 11 квітня. Затримання відбулося в посольстві Еквадору в британській столиці.

На сторінці в Twitter опублікували відео з затриманням обвинуваченого.

Нагадаємо, Клон Памели Андерсон лякає чоловіків

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Леонардо Ді Капріо встав на захист путінських "бранців":

Також "Знай.ua" писав про те, що Памела Андерсон здивувала епатажним образом