У Росії на 55 році життя померла відома актриса Ірина Цивіна.

Про це говорить місцева преса та її подруга Ксенія Хаїрова.

Ірина Цивіна прославилася по багатьом ролей, серед яких: «Кадетство», «Ольга», «Татусеві дочки», «Петрівка, 38», «Поліцейський з Рубльовки».

Крім цього, вона була дружиною легендарного радянського актора Євгенія Євстигнєєва.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вони познайомилися, коли приїхала з Мінська до Москви Ірина Цивіна навчалася в школі-студії МХАТ. Євген Євстигнєєв викладав на її курсі. Майбутню пару не бентежила різниця у віці, що становить 34 роки. Вони були у шлюбі протягом 6 років, аж до 1992-го року, коли Євстигнєєв помер.

Ірина Цивіна закінчила школу-студію МХАТ, працювала в Московському академічному театрі імені Моссовета, МХАТ імені Чехова і «Сатириконі». Після смерті чоловіка емігрувала до США, де прожила десять років, до 2003-го року. Всього вона побувала замужем чотири рази, виховала двох дітей.

Розлучившись з четвертим чоловіком, жінка продовжила успішну кар'єру на телебаченні. В останні роки вона була дуже затребуваною актрисою, яка встигла з'явитися в багатьох серіалах. Днями Ірина Цивіна повинна була презентувати у Москві книгу про головну кохання всього свого життя Євгенії Евстигнееве.

Варто нагадати, що Актриса Майя-Лесія Нейлор, яка зіграла роль у "Хмарному Атласі", померла 7 квітня.

16-річна дівчина раптово померла – вона втратила свідомість і померла, не приходячи в свідомість.

Її смерть підтвердили агенти A&J Management лише зараз.

Від їх імені в соціальних мережах було опубліковано наступну заяву:

"З глибоким жалем ми повинні оголосити, що в неділю, 7 квітня, померла Майя-Лесія Нейлор, дуже сумно. Майя-Лесія була надзвичайно талановитою і важливою частиною A&J, ми дуже сумуємо. Наша любов і думки з усією її родиною і друзями в цей важкий час".

Нагадаємо, Страшна хвороба забрала хрещеного батька "Динамо"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Екс-президент наклав на себе руки

Також Знай.ua" писав про те, що Помер легендарний письменник