Кортні Кардашян виповнилося 40 років. Старша з скандальних сестричок помпезно відгуляла свято в будинку своєї матері, Кріс Дженнер. Особняк, до речі, розташовується в Лос-Анджелесі. Сестрички Кортні, Кім і Хлое теж були присутні на ювілеї. Також були помічені Кендалл і Кайлі Дженнер.

На розкішній вечірці гостей (серед яких була Періс Хілтон) розважали співачка Ся і співак Робін Твк. Запрошеним пропонувалися спеціальні пляшки текіли Don Julio вартістю по 200 доларів за штуку. На пляшці самої Кортні був вигравіруваний її портрет з підписом "найцікавіша з усіх". Це був натяк на слова Кім Кардашьян, що колись назвала Кортні "самої нецікавою з усіх сестер".

Кортні Кардашян без трусів

Для святкування красуня Кардашян вибрала досить відвертий наряд - сріблясте переливчасте сукні з глибоким розрізом, під яким нижньої білизни або немає, або воно чисто символічне.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Кім Кардашьян

Члени сімейства Кардашьян-Дженнер люблять влаштовувати гучні вечірки один для одного. Новим приводом для такої зустрічі став ювілей Кортні — сестрі Ким Кардашян виповнилось 40 років. З нагоди цієї події будинок її матері Кріс Дженнер знову відчинив двері для дочок підприємниці, їх чоловіків, дітей і друзів.

Господиня свята, Кортні, одягла на своє 40-річчя вінтажну сукню від Versace з напівпрозорими вставками. Її сестра Кім і мама Кріс теж вибрали для вечірки темне, а три інші сестри іменинниці воліли блискучі наряди світлих відтінків. Автором образу Хлое Кардашьян був арабський дизайнер Юсеф Аль-Ясми.

Кім прийшла на вечірку з Каньє Вестом, Кріс Дженнер привела свою маму, 84-річну Мері Джо Кемпбелл. Були помічені на святі і молодші представники сімейства Кардашьян: діти Кім і Кортні. Екс-бойфренд іменинниці і батько її дітей, 35-річний Скотт Дісик, теж прийшов привітати. А ось його дівчини Софії Річі поруч з ним не було видно.

Нагадаємо, старша з сестер Кортні Кардашян показала, як потрібно залучати до себе увагу публіки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.