У Мережі отримало широке поширення відео з відчайдушною красунею, яка грає на барабанах, сидячи зверху на автомобілі. Пост розмістив вокаліст o.torvald Женя Галич, і менше ніж за добу набрав сотні коментарів, тисячі репостов і лайків. Шанувальники гадали, хто ж ця дівчина. А виявилося, що це нова учасниця колективу, барабанщиця Hebi.

Мы встретились не случайно. Она появилась в самый нужный момент. Малышка на миллион! Наш пятый элемент - Hebi! История о том, как мы ее нашли - https://youtu.be/MCtB8MrIMNw Горячая?)

Geplaatst door Женя Галич op Zaterdag 20 april 2019

"Ми зустрілися не випадково. Вона з'явилася в самий потрібний момент. Крихітка на мільйон! Наш п'ятий елемент", - написав Галич.

Нагадаємо, раніше ми писали, що фронтмен української рок-групи O. Torvald Женя Галич шокував фанатів сумною новиною. У своєму Facebook артист зізнався – у його родині сталася трагедія-помер батько. Саме він так багато чому навчив музиканта, поклав у його виховання душу, але вік узяв своє.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дивіться: Женя Галич - про те, навіщо O. Torvald на рік іде у відпустку

Напомним музиканти групи Massive Attack прогулялися Києвом. Як повідомляв "Знай.ua", стали відомі справжні плани Вакарчука на Україну. "Знай.uа" писав померла легенда українського шоу-бізнесу.

Також ми писали - Група O. TORVALD презентувала відразу два кліпи, в яких розповідає одну історію: болю, відчаю, пошуків, а потім – возз'єднання і надії. Як хлопці знову зібралися і що робили весь рік