Зірка студії "Квартал 95" і засновниця "Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила скріншот екрану мобільного телефону, на якому кандидат в президенти України Володимир Зеленський підписаний у неї просто як "Вовка". Так, артистка трепетно привітала Володимира з перемогою, адже за даними екзитполу він лідирує з величезним відривом. Варто зазначити, що актори дружать ще зі студентських років, як і фактично вся команда "Квартал 95".

"Я вітаю тебе, мій друг @zelenskiy_official !! Ура!!!
В добрий шлях і з Богом!
І можна я не буду тебе перейменовувати в телефоні?))) #главный", - поділилася радістю Кравець. Фолловери не пройшли повз: "Олена! Передайте "Вовці" щоб не став іншим", "Олена Кравець походу одна з небагатьох в Україні, в чиєму телефоні президент підписаний просто "Вовка"😁😁😁😎😎😎", "Милота😍😍😍😍💖💚💚💚💚💓💞", "Ура! Сподіваюся, вистачить сил і розуму залишитися людиною!!! І не скотитися до попередників", "Як мило😍".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Студія "Квартал 95" привітала жінок з 8 березня на офіційній сторінці студії в соціальній мережі Facebook і на каналі YouTube.