Найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram і Facebook. В цей раз Фреймут підняла важливе для кожного українця питання минулих виборів президента.

"От мені цікаво за кого ви вчора голосували? Якщо звичайно не секрет! Думаю мій вибір очевидний ..." - написала Ольга.

Українці в коментарях почали розповідати своїй думки.
"За мир в Україні", "Я зберіг свою виборчу цноту до наступних виборів", "Зеленський Володимир Олександрович", "Я голосувала за нового президента", "Тільки Зеленський і нові відтінки", "Як і в першому Володимир" - пишуть фоловери Ольги в Facebook.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Проте, багато кто просить Ольгу уточнити її вибір, так як він очевидний тільки їй.

"Не очевидний. За кого ви?", "Ви спочатку розкажіть про свій вибір", "Оля, а ви за кого?", "І який же, якщо не секрет?"

Вторять їм і шанувальники телеведучої в Instagram:
"Цікаво, за кого ви голосували?", "Сподіваємося, що у Володимира вийде зламати систему і нам вдасться побудувати сильну країну на яку буде рівнятися весь світ! ", "Так цікаво, кого Ви підтримуєте", "А ви за кого, Оля?"

Примітно, що Ольга вбралася у спортивний костюм, а в руках тримала вервичку. Свою фотографію з виборчої дільниці в Instagram Фреймут забезпечила написом "З Богом", чим викликала осуд у фоловерів.
"Політика і релігія не сумісні" - пишутть вони.

Нагадаємо, Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Нещодавно знаменитість показала перший випуск власного шоу "Оля", яким так сильно інтригувала фанатів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ольга Фреймут виклала у своєму профілі в Instagram фото, яке не на жарт схвилювало її фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, Фреймут не на жарт налякала своїх шанувальників хворобливим видом на фото з концерту співачки Бейонсе.