Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виступила в фіналі шоу "Голос країни", примірявши дуже пікантне вбрання. Так, артистка вийшла на сцену в коротенькому напівпрозорому платті з глибоким декольте і босоніжках в стразах, доповнивши образ темною помадою винного кольору. Варто відзначити, що в проекті "Голос країни-9" перемогла Оксана Муха з команди Дана Балана.

"Відверніться від фіналу #выборы2019 на фінал Голосу Краіни!) 1+1", - запропонувала Полякова. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Я не можу промовчати, завжди милуюся вашими ніжками!! Які вони шикарні!!🔥💃🏼", "Оля носіть плаття!!! Ви в них супер 🤣🔥🔥 відійдіть від образу сердючки 😉", "Олю, як завжди на висоті🙌🙌🙌🙌", "Оля, хочемо Вас бачити в сукнях!!! ❤️❤️❤️💐💐💐Дуже красива 😘😘😘", "Ооо.. ці ніжки 😍🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.