Переможницею 14 випуску вокального шоу "Голос країни-9" стала вокалістка зі Львова Оксана Муха. До перемоги вона прийшла під керівництвом тренера Дана Балана.

Оксана, яку назвали "реінкарнацією Квітки Цісик" та , після святкового фіналу дала відверте іетерв'ю, в якому розповіла про деякі плани на майбутнє.

Про те, як вона потрапила у команду Дана Балана, про їхні спільні плани, та про те, де вона збирається жити, Оксана Муха розповіла в інтерв'ю "КП".

Оксана, зокрема, розповіла, що відразу вирішила, до кого йти в команду.

"Я йшла абсолютно не знаючи, хто буде в кріслах. Уже за день або два ми дізналися, хто тренери. Я була в списках сліпих прослуховувань на четвертий день, залишалося всього 4 місця, а коли дійшла черга до мене, можна було потрапити лише до Дана або Потапа. Я сиділа і думала, що хочу просто співати і більше нічого. Була думка: "Можна, я просто заспіваю і піду додому". І коли стояла вже на сцені, відчула до нього дуже широкий, теплий коридор, якщо це можна так пояснити. Я погано бачу на далекі відстані і не можу оцінювати міміку людей, я відчуваю енергію, нею і керувалася. І Боженька все правильно зробив", - зізналась Оксана.

Переможниця конкурсу розповіла також, що Дан Балан дуже сильно за неї вболівав. А коли його питали, чи не хотів би він її якось змінити, Дан відповів: "А навіщо? В ній є те, що мені дуже подобається, що чіпляє".

Оксана Муха розповіла і про найближчі спільні плани з тренером. За її словами, вони з Даном Баланом найближчим часом хочуть записати дуетом пісню "Треба", яку написав Дан і яку вони разом співали у фіналі.

На запитання, чи Дан подарував цю пісню Оксані і чи вона можете її співати, вокалістка відповіла:

"Думаю, вона не може існувати окремо без нього або без мене. Вона створена для нас. Я не можу співати її одна, вона звучить тільки разом з ним".
Поділилась Оксана Муха і планами на київську квартиру, яку їй подарували на проекті.

"Сподіваюся, тепер буду частіше бувати в Києві, ця квартира буде для мене моїм будинком в столиці. Але кинути все і переїхати тільки тому, що тут з'явилася квартира, поки не готова. Всьому свій час. У мене син ходить в школу, я хочу бути поруч з ним. І місто, в якому я живу, мене наповнює, я дуже люблю Львів. Де б я не їздила, де б не подорожувала, кожен раз, коли повертаюся додому до Львова, я просто вдихаю, у мене з'являється відчуття якоїсь свободи, радості. Мені Львів це дає, місто, де мої друзі, родина. Повинна бути причина, чому я хочу бути в Києві, а не тому, що у мене квартира. Адже ми любимо міста через людей в них", - сказала співачка.