Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним знімком, який був зроблений в цікавому місці.

На фотографії, яка з'явилася в записі зоряного танцюриста, він постав на огляд публіки в кумедному образі. Як виявилося, шоумен вирішив трохи розбавити виборчу суєту і розіграти квитки на свій спектакль. На фото Влад Яма позує у цікавому образі, він сфотографував себе в дзеркало. На ньому стильний сірий костюм і чорна водолазка, а свій образ Яма доповнив модною кепочкою. Шанувальники, до речі, відзначили густу доглянуту бороду танцюриста. У підписі до фотографії Влад Яма написав умови конкурсу, в якому розігрує квитки на спектакль.

"А поки виборчі дільниці припинили свою роботу я розіграю два квитки на завтрашній спектакль. Вам потрібно в коментарях під цим фото написати на що ви готові заради того, щоб потрапити на виставу "Ladies Night" завтра у Жовтневому Палаці о 20.00? Результати завтра о 15.00", - написав танцюрист.

Численні шанувальники зоряного танцюриста не залишилися байдужі до такого милого фото і почали активно його обговорювати. Фани в захваті від забавного образу свого улюбленця і засипають його компліментами в коментарях. Але більшість, звичайно ж, почали виконувати умови конкурсу від Ями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"А обов'язково якось принижуватися? Можна просто забрати, сказавши спасибі?", "А у Запоріжжя приїдете з Ladies?", "Стиль – прекрасний", "Я можу з'їсти п'ять бутербродів з ковбасою на ніч, заради такої справи. І зверху шматочок Наполеона, два. Дуже небезпечний трюк", "В Харкові дуже хотілося б побачити виставу", "Можу приїхати і забрати квиток біля Жовтневого", - пишуть в коментарях до фото Влада Ями.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.