Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виступила в фіналі шоу "Голос країни", примірявши дуже пікантне вбрання. Так, артистка вийшла на сцену в ультракороткій блискучій міні-сукні без ліфчика, захопивши формами не тільки прихильників, але й одного із зіркових тренерів Дана Балана, який пустився з нею в запальний танок. Варто відзначити, що під час виступу Тіна Кароль кудись зникла з судейського крісла, адже протягом всього проекту їм з Даном приписували роман.

"Вітаю всю команду @goloskrainy_official @zavaduk @a.tkachenko.kiev і телеканал @1plus1_ua з яскравим фіналом 9-го сезону шоу, яке продовжує показувати високі рейтинги! Дякую за запрошення виступити в кращому вокальному проекті країни 👏", - поділилася радістю Полякова. Фолловери ж не пройшли повз: "Оце Балан кайфанув😍", "А тіна де? Під кріслом?)))", "Щось Тіни не видно на вашому виступі", "Вооу Дан🔥", "Українська Beyonce @polyakovamusic", "Я думаю ще трохи і Балан з'їсть Полякову🤩🤩🤩🔥🔥🔥", "Балан, як коршун дивився😁".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.