Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виступила в фіналі шоу "Голос країни", примірявши дуже пікантне вбрання. Так, артистка виступила в коротенькій міні-сукні з глибоким декольте, підкресливши ідеальні ноги босоніжками на високих підборах і зовсім забувши про бюстгальтер. Шанувальники також зазначили, що Оля трохи схудла, що їй теж дуже личить.

"Мені подобається мій новий образ а вам?)", - поцікавилася Полякова. Фолловери взялися коментувати: "Дууже!! Шось ви, Олю, схудли після стількох концертів 😱😍😍😍 Струнка!! Фігура вогонь 🔥🔥🔥❤❤❤", "Я божеволію від цього образу і від декольте!))😍😍😍 розкіш!!!😍😍😍", "Барбі для дорослих )))🔥💚🌺", "Клас!!ви шикарна !!!))та ще й МАМА з такою фігурою !!!)))💕", "ЛЯЛЕЧКА - КРАСУНЯ ❤", "О, ці ноги!!! 🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️", "Я взагалі не уявляю як можна бути в такій шикарній формі , це дійсно заслуговує величезної поваги , просто блиск 😍😍😍".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.