На популярному українському шоу "Холостяк" нові "втрати". До жалю деяких телеглядачів, після сьомого ефіру проект залишила темношкіра красуня Елізабет, яка приїхала шукати щастя в Україну з сонячної і модної Італії.

Так в одному з нещодавніх інтерв'ю Елізабет зізналася, що мотивувало її взяти участь в шоу і чому вони розлучилися з Микитою Добриніним.

Дівчина каже, що завжди хотіла спробувати побудувати стосунки. Тому і вирішила приїхати на проект в Україну, а не брати участь в італійському Холостяку. Також вона зізналася, що до проекту ніколи не зустрічалася зі співвітчизниками. Дівчина розповіла, що Микита їй сподобався, він був ввічливим і на їхньому першому побаченні познайомив зі своїми друзями.

Перед Церемонією троянд Елізабет поговорила з Микитою, але розмова в них не складався. Тому те, що вона не отримає троянду не було для неї великим сюрпризом. Вона також зазначила, що в якийсь період зрозуміла, що стосунки з Микитою ні до чого не приведуть.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що найзавидніший холостяк країни, кінопродюсер і власник розкішної спортивної фігури Іраклі Макацарія приєднався до проекту каналу СТБ "Зважені та щасливі". Грузинський красень тренуватиме учасників дев'ятого сезону шоу, зйомки якого в самому розпалі.

Нагадаємо, Аніта Луценко повертається в "Зважені та щасливі": "Зголодніла по емоціям та адреналіну".

Як повідомляв Знай.uа знайшов наречену: зірка "Холостяка" пройшовся по червоній доріжці в компанії загадкової красуні.

Також Знай.uа писав, найгарячіша учасниця "Холостяка" видала всі секрети Добриніна.