У неділю, 21 квітня, відбувся довгоочікуваний суперфінал 9 сезону "Голосу країни". Глядачі уважно стежили за виступами і голосували за своїх фаворитів.

В результаті переможницею вокального шоу стала Оксана Муха з команди Дана Балана. Сольно вона виконала українську пісню "Де ти тепер", а після разом із зірковим тренером заворожила українців піснею "Треба", передає "Clutch".

Дан Балан, якому з початку проекту приписують роман з популярною українською співачкою Тіною Кароль, поспішив привітати свою підопічну із заслуженим званням "голосу країни".

Шанувальники були солідарні з тренером і засипали переможний "дует" компліментами. Не обійшлося без згадки про Тіну Кароль, з якою Балан фліртував в кожному ефірі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Дан Балан та Оксана Муха

«Вітаю мої хороші !!!Я в вас вірила і знала, що саме так і буде !!!Я Вас обожнюю і вірю в майбутнє в супер-мега круте майбутнє !!», «Дано, з перемогою! Але єдине чекали новин обіцяних про кенгурушей,так і не дочекалися(((!Невже,на цьому все закінчиться і побоювання Тіни виправдаються,що це тільки щоб її дискредитувати(((((Невже на цьому все закінчиться?!», «Дан а ти будеш спілкуватися з Тіною після проекту? Підеш ти на 10 сезон голосу?», «Дан вітаємо Вас з перемогою! Магія діє, і Всесвіт відчув вас», — обговорюють в Мережі.

Нагадаємо, у неділю, 21 квітня, крім виборів відбувся також фінал проекту "Голос країни". У суперфіналі змагалися чотири тренера і чотири виконавці: Вікторія Олійник, Андрій Хайят, Карина Арсентьєва і Оксана Муха. В результаті голосування перемогу здобула підопічна Дана Балана - Оксана Муха.

Прямий ефір шоу пройшов на телеканалі 1+1. Дан Балан з першої спроби став тренером-чемпіоном. Останньою піснею, виконаною Оксаною Мухою стала композиція "Де ти тепер", Квітки Цісик.

Як повідомляв Знай.uа, Ніби його діти: Потап показав кумедне фото зі своїми "вихованцями".

Також Знай.uа писав, що Єфросиніна в День народження Монатіка розповіла про його суперсилу.