Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість разом з чоловіком Каньє Вестом і трьома маленькими дітьми вирушила на легендарний музичний фестиваль Coachella 2019, який проходив з 12-21 квітня у Індіо, США. Так, артистка виставила величезний фотозвіт, де вся сімейка приміряла вбрання бузкового кольору на честь Великодня, а на одному зі знімків чітко видно, що її коханий зронив скупу чоловічу сльозу.

"COACHELLA 2019. Неділя була настільки особливою, щоб провести її тут, на Coachella, а я була тут вперше! Каньє почав недільну службу для зцілення себе і своїх близьких друзів і родини. У нього було таке бачення створення церкви протягом декількох років, і було чарівно бачити, як всі інші можуть випробувати це. Я так пишаюся тобою, любий, що ти робиш саме те, що у тебе на серці. Хор і група працюють так старанно і так весело! Це так надихає. Спасибі всім, хто прокинувся рано, щоб провести з нами великодню неділю. Це пам'ять, якою ми будемо дорожити вічно. ✨", - поділилася емоціями Кардашьян. Фолловери залишилися в захваті і почали захоплюватися чудовою сім'єю, зазначивши, що служба виглядала просто неймовірно.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.