Не встигли ще вщухнути чутки про роман відомої української співачки Світлани Лободи з фронтменом групи "Rammstein" Тіллем Ліндеманном, як вона запаморочила голову іншому артистові.

Користувачі мережі почали здогадуватися, що російського шоумена Олександра Ревву і Світлану Лободу пов'язують близькі стосунки. Правда, є одне "але": колишній резидент "Comedy Club" одружений.

Нещодавно Ревва брав участь у виклику від Лободи для фанатів "пулядура", який спровокований новою піснею Світлани "Пуля дура". Шоумен намагався вимовити кілька рядків з пісні, але у нього нічого не вийшло. Кумедне відео Лобода опублікувала у своєму профілі в Instagram.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як відзначають інсайдери, на публіці Ревва постійно фліртує з Лободою, провокуючи різні чутки. Як відомо, артистів пов'язують міцні дружні відносини. Світлана часто спілкується з дружиною Ревви Анжелікою і буває у них вдома.

Лобода завжди приховувала подробиці свого особистого життя від очей фанатів, і до цих пір ніхто точно не знає, хто став батьком її молодшої доньки Тільди. Крім того, фанати часто відзначають, що Олександр Ревва дуже мало часу приділяє дружині, всього себе присвячуючи роботі. Вони припускають, що між Лободою і шоуменом може бути інтрижка, яка зруйнує його сім'ю.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода похвалилася дуже незвичайним відео, прочитавши рядки з нової пісні "Пуля-дура" з гримом скелета у відповідному вбранні. Так, артистка запропонувала шанувальникам виграти iPhone X, однак багато хто лише висміяв її дивну поведінку.

Раніше Знай.иа повідомляв, Світлана Лобода викликала гнів прихильників за радість за перемогу Володимира Зеленського на виборах президента України.

Також Знай.иа писав, після минулого дня народження та ювілейного концерту примадонни, у мережі з'явився дуже цікавий відеозапис. На ній зображено "любовний трикутник" - Галкин, Кіркоров і Пугачова.