Мережу зворушило привітання фронтмена української рок-групи O. Torvald Євгена Галича його сина з днем народження, яке він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

С днём рождения, мой родной сыночек! Я так рад, что ты появился в нашей жизни. Я каждый день благодарю Бога за тебя....

Geplaatst door Женя Галич op Woensdag 24 april 2019

Музикант написав: "З днем народження, мій рідний синочок! Я такий радий, що ти з'явився в нашому житті. Я кожен день дякую Богові за тебе. Ти боєць, хоч і маленький зовсім. Завжди досягаєш того, чого справді хочеш! Ти воїн, завжди перемагаєш. Ти дуже ніжний і дбайливий малюк. Люблячий і уважний братик. Завжди за одне з сестрою і сміливо заступаєшся за неї. Ти по праву князь Данило Галич. Залишайся таким же, синку! Будь здоровий і щасливий! Ти - моє продовження, моя кров, мій найкращий друг. Я люблю тебе".

Євген Галич

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто нагадати, що група O. Torvald презентувала відразу два кліпи, в яких розповідає одну історію: болю, відчаю, пошуків, а потім – возз'єднання і надії.

«Два Нуль Один Вісім» - перший сингл, який представляють хлопці на суд публіки і принадність його, в першу чергу в тому, що він занурює в історію буквально з перших хвилин. Тут – одкровення, історія паузи, яку хлопці взяли в 2018 році і чому весь цей час займалися. Впадали у відчай і падали, піднімалися і знову знаходили надію – і в кліпі відображено це досить докладно. Якщо перший кліп – це зворушлива історія, то друге відео від групи, презентоване на кілька годин пізніше, нагадує справжній короткометражний фільм. Динамічний, з цікавим сюжетом, що перетворює хлопців не тільки на музикантів, а й у повноцінних акторів, він як би стає тим самим крещендо, яке так успішно і динамічно розкриває нам музику.

O. Torvald

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що не встигли ще вщухнути чутки про роман відомої української співачки Світлани Лободи з фронтменом групи "Rammstein" Тіллем Ліндеманном, як вона запаморочила голову іншому артистові.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в мережі отримало широке поширення відео з відчайдушною красунею, учасницею колективу O. Torvald, яка грає на барабанах, сидячи зверху на автомобілі.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських виставила ніжне фото з Парижа, відправившись на відпочинок разом з Потапом.