У Москві днями пройшла preparty, яка звичайно приурочена до "проводів" свого учасника від країни на міжнародний пісенний конкурс Євробачення. У цьому році на нього поїде співак Сергій Лазарєв, який вже виступав на великій сцені конкурсу в 2016 році.

В 2019 році в Росії приїхала на це "міні-Євробачення", як вони самі його називають, рекордна кількість учасників з 10 країн: Білорусі (Zena), Великобританії (Michael Rice), Чорногорії (D‑moll), Молдови (Anna Obodescu), Іспанії (Miki), Ірландії (Sarah McTernan), Чехії (Lake Malawi), Хорватії (Roko), Данії (Leonora), Австрії (Paenda).

При цьому через особисті розбіжності з організаторами даного заходу сам Сергій Лазарєв спочатку відмовлявся від участі і зовсім не хотів приїжджати. Його вдалося переконати лише Філіпу Кіркорову.

Лазарєв приїхав на прийом з евроделегатами, які прилетіли на даний захід в Москву. Однак не все виявилося так просто, адже співак "Євробачення-2019" від Росії так і не вийшов з ними на одну сцену і вони співали без нього.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше Лазарєв зізнавався, що йому не просто далося рішення їхати на Євробачення вдруге. Він знає, що це ризик, але запевняє, що їде в Тель-Авів не за реваншем, а щоб знову зануритися в атмосферу і "гідно представити свою країну".

"Краще зробити і жаліти, ніж жаліти, що не зробив…", - стандартно пояснює мотиви свого рішення Лазарєв.

Нагадаємо, Білан підготував Лазарєва до Євробачення.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак і Лазарєв підтвердили роман однаковими нарядами.

Знай. ua писав, що Тодоренко і Топалов записали музичний відеозвернення до Лазарєву.