В Україні Великдень у 2019 році відзначається 28 квітня. Напередодні свята “Знай.uа” поцікавився у відомої співачки, ведучої та екс-учасниці тріо “ВІА Гра” Надії Мейхер про майбутні плани.

Як повідомила артистка, на Великдень вона їде до своєї бабусі у село Збручівка Хмельницької області. Це місце, де народилася майбутня зірка - її мала батьківщина.

“Звичайно ж, я везу бабусі правнуків. Намагаюся кожен рік їздити. Моїх трьох діток бабулька дуже чекає”, - поділилася Мейхер.

Рідкісне фото дітей Надії Мейхер

Вона зазначила, що бабуся залишилася одна, оскільки її мама живе разом з нею, тож намагається хоча б раз на рік відвідувати бабусю.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Мейхер розповіла, що відзначає Великдень по-своєму і не пече паски.

“Я не релігійна людина, зізнаюся. Я ходжу на могили до родичів, але не в свята. Якщо я приїхала в гості до бабусі, то, звичайно, я піду. Ми відпочиваємо сім'єю, але це не святкування, а просто, як ми робимо це кожні вихідні”, - зазначила співачка.

Надія Мейхер на премії Золота Жар-птиця

Зазначимо, що нещодавно Надія Мейхер відвідала церемонію вручення нагород музичної премії "Золота Жар-птиця 2019". Зірка красувалася перед фотографами в стильному вбранні: чорній відвертій сукні на бретельках і джинсовій куртці, яку наділа поверх.

Нагадаємо, раніше Надя Мейхер розповіла про мрію стати балериною. Зірка показала фото своїх успіхів у балеті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", екс-учасниця групи "ВІА Гра" Надя Мейхер показала ніжне фото без макіяжу.

Також "Знай.uа" писав, що Надія Мейхер вразила своїх шанувальників ідеальним тілом у стильному вбранні. Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра" довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру.