Майбутне свято Великодня родина Зібрових буде відзначати вдома, а наступного дня полетять в ОАЕ на відпочинок. Про це артист розповів “Знай.uа” під час церемонії вручення премії “Золота Жар-птиця 2019”. На музичний захід народний артист України прийшов разом із дружиною Мариною.

Як зізналося подружжя, в день Великодня обов'язково ходять до церкви.

“Павло Миколайович з Діаночкою йдуть до церкви святити яйця, паски. Їх там обливають з ніг до голови”, - зазначила Марина Зіброва.

“Повністю мокрими стоїмо!” - додав Павло Зібров

На свято в родині Зібрових паски пече їх дочка Діана.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

“У Діани свої рецепти. У мене бабуся з Сибіру, і вона завжди називала не паска, а куліч. Я виросла на кулічі. Але у дочки є свої рецепти, які вона не відкриває”, - розповіла Марина Зіброва.

Павло і Марина Зіброви

Вона додала, що сама любить солодкі паски: з родзинками, горіхами.

“А 29-го в 3 години дня ми відлітаємо до Дубаю - відпочити від виборів, від політики, від усього. Бо сил вже немає”, - повідомила Марина Зіброва.

За словами пари, в Емірати вони їздили понад 20 разів точно. Дуже люблять відпочивати саме в цій спекотній країні.

“Мені там добре, розумієте. Риба там, де глибше. Людина там, де добре. Мені там добре, я туди їжджу. Я люблю Дубай”, - зазначила Марина Зіброва.

Павло Зібров на відпочинку

“В Дубаї ми гріємося і їздимо на екскурсії. У Луврі дубаївськом були, Абу-Дабі. Поєднуємо і шопінг. Там є вибір”, - поділився співак.

“Концертні костюми там для Павла Миколайовича купуємо”, - додала Марина Зіброва.

Нагадаємо, раніше в Києві презентували фільм під назвою "Продюсер", в якому зіграли Олексій Дурнєв, Даша Астаф'єва, Павло Зібров та інші зірки.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Павел Зібров став обличчям української футбольної команди.

Також "Знай.uа" писав, що Віка з групи "НеАнгели" розповіла, як проведе Великдень.