Євген Кошовий з "Квартал 95" ошелешив невідомими фактами з життя переможця президентських виборів Володимира Зеленського, пише Політека.

Українські коміки втомилися слухати всілякі видуми про засновника студії. В ефірі чергового випуску програми "Чисто News" Євген Кошовий під виглядом таємниці саркастично висміяв фейки про Володимира Зеленском. Актор "Кварталу 95" продемонстрував рейтинг найбільш безглуздих вигадок про шоумена.

Гумористи з екранів жартома заявили, що насправді Володимир Зеленський спонсорує лідера Радикальної партії Олега Ляшка. До того ж, шоумена назвали політичним проектом керівника партії "Народний фронт" екс-прем'єра Арсенія Яценюка. Євген Кошовий пожартував, що майже президент ревется до влади, щоб заробляти більше грошей на корпоративах. До того ж, у Володимира Зеленського, начебто, у офшорах сховано ще 94 "Квартали".

"Зеленський народився з клоунським носом, а нормальний людський ніс йому щоранку роблять гримери", "Зеленський - гей. Про це заявила його дружина, яка теж гей", - пожартував Євген Кошовий в ефірі програми "Чисто News".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно виплила інформація, що Володимира Зеленського можуть судити після виборів. Причиною стало те, що кандидат у президенти продемонстрував журналістам бюлетень на виборчій дільниці під час голосування.

Правоохоронці склали адміністративний протокол щодо порушення з боку кандидата. Матеріали передадуть до суду. Дії Зеленського кваліфіковані за 212-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Під час засідання суддя визначить розмір штрафу за незаконну демонстрацію бюлетеня - від 550 до 850 гривень.

"Я не зорієнтувався і показав так", — пояснив Володимир Зеленський свій вчинок під час бесіди з поліцейськими.

Нагадаємо, Зеленський душевно привітав українців з Великоднем: "Дорогі мої, все буде на 100%".

Як повідомляв раніше Знай.ua, в команді Володимира Зеленського мають намір відновити відповідальність за незаконне збагачення.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.