Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото, яким вбила на повал фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в незвичному образі. Очевидно, що це кадр з нового кліпу NK на україномовну пісню "Обіцяю", в якому вона приміряла образи дев'яти жінок, зображених на картинах великих художників.

У кліпі Настя постає перед глядачами в образі Мона Лізи, Фріди Кало, Олімпії з картини Мане, уособлює дівчину з перловою сережкою Яна Вермеєра, Леді Ліліт Данте Габріеля Россетті, одну з богинь веселощів і радості з картини «Весна», богиню Венеру Боттічеллі. У відеороботі також можна помітити посилання на живопис Ван Гога і його відомі «Соняшники» і головний фрагмент з «Створення Адама», написану величним художником епохи Відродження Мікеланджело.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На цьому стоп-кадрі Настя зображена в образі Адель Блох-Бауер з картини Густава Клімта. Вона одягнена в облягаючу сукню бежевого кольору на бретелях, яка підкреслює струнку фігуру і пишний бюст. На її шиї красується чокер з перлів у кілька рядів. Волосся зірки зібране в акуратну зачіску таким чином, що здається, ніби у неї коротке каре, а на обличчі співачки легкий макіяж.

"Обіцяю" - лірична пісня, основним лейтмотивом якої є любов. Колись, щоб увічнити велике почуття, художники писали картини своїх коханих. У відео Настя Каменських стає частиною картин, які вважаються світовими шедеврами, таким чином даючи обіцянку любити вічно", - йдеться у підписі до відеокліпу в YouTube.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.