У світле свято Великодня всі прагнуть провести час з рідними. Не винятком став і російський співак, Сергій Лазарєв, який в цьому році представить свою країну на Євробаченні.

Сергій Лазарєв
Сергій Лазарєв

Виконавець виклав відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, в якому він зі своїм сином Микитою цокаються яйцями, як і багато християн у свято Великодня з підписом: "Христос Воскрес!! Зі світлим святом Великодня!! Добра, миру і любові!". Крім цього він вчить сина говорити пасхальне привітання "Христос Воскрес - Воістину Воскрес", а у Микити це не особливо виходить. Але все ж, після кількох старанних спроб це виходить і вони цокаються крашанками. Сергій перемагає в цій боротьбі, а його син наївно, але переможно говорить "А я переміг". "Що значить переміг?" - відповідає Сергій.

В коментарях всі розчулюються з такої ідилії батька і сина, в тому числі і товариш Лазарєва - співак Влад Топалов:
"Слаааадість!!!! Воістину, ріднульки!"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Інші фолловери виконавця також не можуть намилуватися цим зворушливим відео:
"Божечки!!! Які ж ви милі! Воістину воскрес!", "Який терплячий, добрий і справедливий тато! Впевнена, що виховаєте сина гідною людиною. Зі світлим Святом Великодня! Добра і миру!", "Мило, звичайно. Але дитина повинна усвідомити, а не зазубрювати незрозумілі гасла.", "Яка милота, зі святом вас хлопчики", "Який же Микита красень, з розуму зійти яка дитина", "Микита такий милий в кінці!", "Найцікавіше відео за сьогодні!", "Як це мииило)) зі святом Вас з синочком! Христос Воскрес!"

Нагадаємо, Білан підготував Лазарєва до Євробачення.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак і Лазарєв підтвердили роман однаковими нарядами.

Також портал Знай. ua писав, що Тодоренко і Топалов записали музичне відеозвернення до Лазарєва.