У російському шоубізі набирає обертів скандал, у епіцентрі якого опинилися співачка та суддя шоу "Голос. Діти" Світлана Лобода та переможниця пісенного конкурсу, донька Алсу Мікелла Абрамова.

Донька Алсу

Перший канал зняв з ефіру фільм про проект "Голос. Діти" для того, щоб перерахувати голоси, адже у багатьох глядачів виникли сумніви щодо достовірності результатів голосування.

Користувачі мережі стали говорити про фальсифікації і переконані, що на шоу були більш гідні діти для перемоги.

Світлана Лобода з донькою
Світлана Лобода з донькою

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Остання новина у цьому скандалі - Світлана Лобода і Алла Пугачова не запросили дочку Алсу на вручення призів фіналістам "Голос. Діти".

Про це стало відомо із фото у Instagram, де Лобода та Пугачова позують із учасниками "Голосу", однак серед них немає доньки Алсу.

"Знаєте, скільки вам доведеться в житті перемагати, провалюватися, переживати невдачі, удачі? Щоразу це випробування", - сказала Алла Пугачова на відео в мікроблозі.

Користувачі одразу ж взялися коментувати промовисте фото.

Нагадаємо, популярна співачка Світлана Лобода закінчила свою кар'єру в якості наставника в російському шоу "Голос. Діти" після гучного скандалу з перемогою на конкурсі дочки Алсу Мікелли Абрамової.

Про це повідомила продюсер співачки Нателла Крапівіна в Instagram.

Пост представника української співачки, яка зараз живе і працює в Росії з'явився в соціальній мережі після того, як перший канал зняв з ефіру фільм про проект "Голос. Діти" для того, щоб перерахувати голоси.

"Могла б багато чого сказати. Але, я промовчу. Я щаслива, що у нас були наші діти: чисті, талановиті, чесні. Я знаю, що інтернет підірваний і такого градуса я не відчувала давно. І це говорить про те, що наші люди вміють відчувати і співпереживати", – написала вона.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram.

Також Знай.ua писав про те, що Світлана Лобода засмутила прихильників сумною новиною, скасувавши найближчий концерт у Вільнюсі.